Page content

Bezuinigings E-books van Marieke van Tongeren

Hier vind je de gratis Bezuinigings E-books van Marieke van Tongeren. Deze boeken zijn gratis te downloaden, maar het Liken/ Google +1/Tweeten van deze pagina wordt uiteraard erg gewaardeerd!

 

Cover van 52 Gouden Bespaartips

 52 Gouden Bespaartips

In de 52 gouden bespaartips geef ik 52 tips waarmee je eenvoudig geld over kan houden. De meeste zijn ontstaan, omdat ik zelf erg graag geld bespaar en overal mogelijkheden zie. Ook houd ik m’n oren open als andere mensen ook creatieve bespaartips hebben.

Deze 52 tips geven je inzicht hoe je geld over kan houden op een leuke manier. Zet in je agenda bij iedere week een tip (daarom zijn het er 52) en je hebt er het hele jaar wat aan. De tips bieden je vele mogelijkheden om te besparen. Je bepaalt zelf welke het beste bij je passen.

E-Book Downloaden

 

 

101 Bezuinigingstips 101 Bezuinigingstips ebook cover

In de 101 bezuinigingstips staan 101 tips op heel divers gebied. Zowel goed voor je portemonnee als ook voor het milieu . De hierin opgenomen tips zijn verdeeld in diverse hoofdstukken. Naast bespaartips vind je ook nuttige websites waar je nog meer handige ideeën op kan doen.

Het lijkt me een goed idee, om ook anderen hierop attent te maken, dus geef deze website door.

De tips bieden je uitkomst in een tijd waarin alles duurder wordt.

E-Book Downloaden

 

 

 

Comment Section

1 reactie op “Bezuinigings E-books van Marieke van Tongeren

Plaats een reactie


*